Експертна думка Руслана Демчака (актуальні новини)

04 ЛЮТ

Парламентарі виступають за вільний доступ громадян до водойм

У вівторок, 3 лютого, Верховною Радою України було прийнято за основу в першому читанні законопроект №1107 про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення безперешкодного доступу громадян до узбережжя водних об'єктів для загального водокористування.

Читати
28 СІЧ

Запрет на досрочное снятие депозитов

Руслан Демчак прокомментировал инициативу НБУ о запрете на досрочное снятие депозитов населением

Читати
27 СІЧ

Семінар щодо змін у бюджетному та податковому законодавстві

Протягом січня у Іллінецькому, Немирівському, Погребищенському, Липовецькому та Оратівському районах за сприяння Народного депутата України Демчака Руслана Євгеновича було організовано та проведено семінари щодо змін у бюджетному та податковому кодексах, прийнятих Верховною Радою України.

Читати
19 СІЧ

Казнить? Нельзя? Помиловать

Руслан Демчак: «Ми не маємо права казати, що є тільки 8 банків, які будуть підтримані державою»

Читати
14 СІЧ

Руслан Демчак: Сьогодні покладено початок судовій реформі в Україні

13 січня Верховна Рада України прийняла в першому читанні законопроекти, що поклали початок судовій реформі України. Про це народний депутат від Блоку Петра Порошенка Руслан Демчак повідомив у коментарі журналістам у кулуарах Верховної Ради.

Читати
13 СІЧ

Руслан Демчак: У черговій хвилі мобілізації треба робити ставку на перепідготовку професіоналів

За останні декілька днів ситуація на сході загострилась. І найближчим часом в Україні відбудеться чергова четверта хвиля часткової мобілізації чоловіків в армію. Про це йшла мова в ефірі 112 каналу.

Читати
05 СІЧ

Демчак: Прийнятим законом ми не дозволимо банкам виселяти людей з їхніх квартир

В останній сесійний день роботи парламентарів, окрім прийняття такого очікуваного і важливого документу, як затвердження Бюджету на 2015 рік, було також прийнято два соціально значимих закони. Мова йде про №1592 «Про встановлення державної допомоги постраждалим учасникам масових акцій громадського протесту та членам їх сімей» та №1610 «Про мораторій на стягнення майна громадян України, наданого як забезпечення кредитів в іноземній валюті» щодо посилення захисту прав позичальників.

Читати
31 ГРУ

Прийняття бюджету стало кроком назустріч у співпраці з МВФ – Руслан Демчак

Прийняття Верховною Раду Державного бюджету-2015 стало кроком назустріч у співпраці з МВФ. Про це в ефірі каналу «112 Україна» сказав народний депутат фракції Партії «Блок Петра Порошенка» Руслан Демчак.

Читати
30 ГРУ

Наступний рік буде складним, тому доведеться економити – Руслан Демчак

Наступний рік буде складним, тому доведеться економити. Про це в ефірі телеканалу «Рада» сказав народний депутат України фракції Партії «Блок Петра Порошенка» Руслан Демчак, коментуючи підсумки роботи Парламенту за минулий рік.

Читати
28 ГРУ

У новому проекті Держбюджету передбачено 20 млрд.грн видатків для підтримки Фонду гарантування вкладів

Про це повідомив народний депутат, заступник Голови комітету ВР з питань фінансової політики та банківської діяльності Руслан Демчак. «Поточний рік став доволі складним для банківського сектору.  Станом на сьогодні налічується 20 банків, що знаходяться на ліквідації. У 19 банків введена тимчасова адміністрація. Запаси власних коштів Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, які формували спільно всі банки, вичерпано!» – наголосив депутат.

Читати

 

1
...
29 30 31 32 33